Print

Muziekvereniging Prometheus zoekt sponsors! 

De gemeente Delft heeft de subsidies voor veel verenigingen stopgezet en dat betekent dat ook wij als vereniging ons zelf financieel overeind moeten houden. En de kosten van dirigent, de reparaties van de instrumenten, het betalen van de repetitieruimten gaan gewoon door.

Wat kunnen wij voor u als sponsor betekenen?  

Ondersteuning bij reclameactiviteiten:

Wij kunnen op onze website  op diverse manieren een link leggen naar uw bedrijf of instelling, denk aan directe links naar uw website, het opnemen van uw logo, banners etc. Aangezien onze optreden regelmatig in de lokale kranten  vermeld staan (Delft op zondag, Delftse Post) betekent dit gratis extra reclame voor uw bedrijf of instelling. Ook bij optredens kunnen wij op diverse manieren uw bedrijfnaam noemen of in het programma opnemen.

Het verzorgen van optredens:

Wellicht zijn er diverse gelegenheden waarbij u behoefte heeft aan een muzikale bijdrage, denk aan een open dag, een relatiedag, de opening van een nieuw gebouw of een jubileum van het bedrijf. In al deze situaties kan Prometheus een sfeervol en passend optreden voor u verzorgen.  Wilt u op 5 december de Goedheiligman muzikaal een hartelijk welkom heten, of wilt u een bijdrage aan een kerstdiner; in overleg kan dan verzorgd worden. Dit kan in de volle bezetting van het orkest maar ook in een kleinere setting.

Het geven van muzieklessen:

In samenspraak met de basisschool Rembrandtschool is er ervaring opgedaan met geven van muzieklessen aan kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. De eerste kennismaking met onze instrumenten is voor kinderen vaak een onvergetelijk moment. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen.